Meteen naar de inhoud gaan

Zorgboerderij de Weijdeblick

Over ons

Nabij het dorpje Angerlo, aan de Eldrikseweg 2 vind u de boerderij van de familie Weijers. Deze boerderij is in 2004 uitgebreid tot zorgboerderij en geheel rolstoelvriendelijk.

 

Wij bieden dagbesteding aan op onze zorgboerderij in een kleinschalige omgeving. Onze werkzaamheden staan altijd in relatie met het werk dat er verricht wordt op een boerderij.

 

Op de boerderij zijn veel dieren aanwezig waaronder: kalveren, konijnen, kippen, pony´s, katten en een hond.

 

Op dit moment bestaat ons team uit 3 personen. 2 BIG geregistreerde verpleegkundigen en 1 pedagogisch opgeleide werkneemster.

 
 

Het team

Ineke (63 jaar en pedagogisch opgeleid.)

Ineke's passie is werken met mens, dier en tuin. Vooral kijken naar de normale dingen in het leven en met de beide benen op de grond. Dit ondersteund de deelnemers om verder te kijken in het werken op de boerderij.
 

Marloes (34 jaar en verpleegkundige)

Marloes werkt graag met mensen en kijkt graag naar wat er wèl mogelijk is. Samen zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Voor de Weijdeblick is Marloes altijd op zoek naar verbetering met een nuchtere kijk op het werk.
 

Sean (35 jaar en verpleegkundige)

Sean werkt graag vanuit rust en is tevreden als aan het eind van de dag de deelnemers tevreden het terrein verlaten. Sean is ondernemend en onderzoekt mogelijkheden samen met de deelnemers.
Onze medewerkers zijn allemaal BHV-getraind en volgen jaarlijks de vereiste cursussen om hun BHV-vaardigheden up-to-date te houden.

 
 
  Foto van de Weijdeblick medewerkers