Meteen naar de inhoud gaan

Missie & visie

Onze missie

Iedereen is uniek, en dat maakt dat we met elke deelnemer individueel op zoek gaan naar zijn mogelijkheden en talenten. We kijken naar wat iemand kan en daar ligt de nadruk. Dat maakt dat de deelnemer steeds weer terug kan kijken op zijn werkzaamheden met voldoening en trots.

Daarmee dragen wij bij aan kwaliteit van leven, waarbij activiteiten en ontspanning optimaal in balans zijn. Onze kleinschaligheid, openheid en persoonlijke aandacht maken dit mogelijk.


Onze visie

De Weijdeblick vond zijn bestaansredenen in de behoefte aan arbeidsmatige dagbesteding voor volwassenen met een fysieke handicap en/of NAH in de regio. Het voorzien van dagbesteding op maat en deskundige begeleiding geeft onze deelnemers de kans om betrokken te zijn en te blijven in de maatschappij die hen omringt; zinvol bezig te zijn en er weer toe te doen.


De inbreng van de deelnemers zelf, de betrokkenheid van deskundige medewerkers en vrijwilligers in een flexibele, kleinschalige organisatie als onderdeel van de maatschappijĀ zijn belangrijke uitgangspunten voor De Weijdeblick.