Meteen naar de inhoud gaan

Certificaten & keurmerken

Kwaliteit

De Weijdeblick streeft naar kwaliteit op verschillende gebieden. Of het nu gaat om kwaliteitsverbetering van de organisatie, de zorg voor onze deelnemers en het welzijn van onze dieren en natuur. De Weijdeblick wil up to date blijven en op deze wijze ons aanpassen aan de laatste ontwikkelingen.SBB erkend leerbedrijf

Als erkent leerbedrijf willen wij een bijdrage leveren aan vakmanschap. Wij begeleiden VMBO en MBO studenten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een stage.
 
Meer informatie

Keurmerk Zoƶnosen

Zoƶnosen zijn ziekten die van dier op mens overdraagbaar zijn. Om aan te tonen dat wij maatregelen nemen om zoƶnosen te voorkomen en de kans op besmetting te beperken, bestaat het GD Keurmerk Zoƶnosen. De Weijdeblick vind het belangrijk om de standaarden na te leven en streeft naar kwaliteit op dit gebied.
 
Meer informatie

Vereniging zorgboeren Oost-Gelderland

De Vereniging Zorgboeren Oost-Gelderland is opgericht in juni 2006 . Belangrijke doelstellingen van de vereniging zijn:
 
Vergroten van de kennis voor en over de sector zorglandbouw Een loketfunctie voor de leden zorgondernemers Een loketfunctie voor onze netwerkpartners en opdrachtgevers
 
Omdat wij aangesloten zijn bij VZOG blijft onze kennis up to date.
 
Meer informatie  

Federatie landbouw en zorg

FLZ hanteert het kwaliteitssysteem: "kwaliteit laat je zien" op dit moment zijn wij hard aan het werk om dit keurmerk te verkrijgen en De Weijdeblick de erkenning te geven die het verdient.
 
Meer informatie